Forum | Interstate Nitro: rkracht in uw stap zullen geve - Forum | Interstate Nitro

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

rkracht in uw stap zullen geve

#1 User is offline   yaya2017 

  • Co-Driver
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 54
  • Joined: 12-September 17
  • Favorite Gamemode:Don't know

Posted 26 February 2018 - 05:01 AM

Om een ??back-up te maken, wil ik zeggen dat ik deel uitmaak van het kleine, beschaamde deel van de bevolking dat Adidas Stan Smith Mujer liever binnenshuis dan buitenshuis rent. En dankzij mijn natuurlijke geneigdheid tot oververhitting en de zeer milde luchttemperatuurregeling in de gym van mijn gebouw, laat ik mijn sessies normaal gesproken in een plas zweet. Veel van mijn sportkleding is gespecialiseerd in ademend vermogen en als hardloper geef ik de voorkeur aan eigenschappen zoals flexibiliteit en een gebrek aan gewicht of volume. Dus de Nike Epic Reacts waren Adidas Superstar Dam Svart een geweldige toevoeging. Eerst waren ze extreem strak om aan te trekken - ik moest mijn dikkere katoenen enkelringen afgeven voor nauwsluitende sportsokken om mijn voeten in te krijgen. Maar toen ik eenmaal was, was ik blij dat ik de juiste maat had besteld. Om ervoor te zorgen dat de Flyknit goed dicht tegen je voet blijft zitten nadat je deze hebt ingeregen, heb je gewoon een beetje te maken met de Nike Air Presto Mujer eerste koopjes. Uiteindelijk is het een kleine prijs om te betalen, en het proces was nooit zo omslachtig als de eerste keer. Ik vond op mijn vier tot zeven mijl lange runs dat de epische reacties niet alleen een sprong in mijn voet zetten, maar dat de Flyknit faciliteerde een zeer welkome luchtbeweging, hielp me af te koelen en op die manier te blijven. Zoals hun Epische Reacties op de markt komen als een "aantrekkingskracht van Adidas NMD Dames tegenstellingen" en op de een of andere manier zou dat in werkelijkheid echt het geval kunnen zijn in plaats van gewoon pakkend te klinken. Het schuimkussen is zacht maar nog steeds veerkrachtig en betrouwbaar, en de Flyknit is flexibel en tegelijkertijd comprimerend genoeg om je voeten op hun plaats te houden. Nike heeft inderdaad hardloopschoenen gemaakt die alle rekbare voordelen van garen hebben met de Nike Air Max 90 Homme Noir duurzaamheid en betrouwbaarheid die nodig is voor sport. En je kunt een paar krijgen in vijf veelzijdige kleuren: marine, zwart, grijs, donkergrijs en wit.

Als je 'gebreide sportschoenen' hoorde en meteen dacht aan de Ultraboost-lijn van Adidas, zou je niet verkeerd zijn om de vergelijking te maken. Ik heb eerder geschreven op mijn paar Ultraboost X Parley-schoenen, en hoewel er overeenkomsten zijn, zijn de Ultraboost en Adidas Superstar Dam Rosa Flyknit heel anders geweest in mijn ervaring. Flyknit van The Epic React voelt merkbaar dichter in vergelijking en de pasvorm is persoonlijker, terwijl je in de Adidas Ultraboost het gebreide iets zachter en minder comprimerend vindt. Het gestructureerde Flyknit-bovenwerk van Nike doet eigenlijk al het werk in de Epic React, terwijl het in de Adidas Ultraboost voelt alsof de kooi meer van het zware werk doet wat Nike Air Presto Mujer structuur betreft. Je zult waarschijnlijk de voorkeur geven boven de andere, afhankelijk van je loopstijl. Wat de pasvorm betreft, waren de Ultraboosts iets smaller dan de Epic Reacts in mijn ervaring. De Epic Reacts hebben een traditionelere vorm, terwijl de Ultraboosts een "sok" -look behouden en helemaal tot aan de bovenlip (of het ontbreken daarvan) van de schoen voelen. In termen van hun effect op de run zelf, geven Nike Air Max Classic BW Donne beide vrij fantastisch energieretour en blijf overal ademend. De epische reacties waren het gemakkelijkst te vergeten tijdens het dragen, maar de Ultraboosts en hun bredere basis voegden meer merkbare balans toe aan mijn gang. Over het algemeen zijn het allebei fantastische opties, maar ik zal persoonlijk meer op mijn Epic Reacts reageren dan op de Ultraboosts omdat ik het leuk vind om te vergeten dat ze niet alleen Adidas Superstar Donne Oro een uitbreiding zijn van mijn eigen voet op die lange, automatische piloot runs. .

Kortom, Nike's Epic React Flyknit heeft hun claims goedgemaakt en ze overtroffen mijn verwachtingen. Als u op zoek bent naar een ademend paar sneakers die een extra veerkracht in uw stap zullen geven zonder dat u meer ruimte krijgt voor uw hardloopsessie, raad ik u aan ze te controleren. En als interne tip wilt u misschien eerder www.infral.fr dan later bestellen. Ze zijn net vrijgegeven, maar sommige kleuren zijn al uitverkocht. Als je niet wilt wachten op een aanvulling, is het nu het beste moment om een ??paar te pakken. Nike en Under Armour brengen de volgende generatie, schuim- op basis van hardloopschoenen deze maand - maar Adidas heeft een slechte start gehad. De twee bedrijven zijn gedwongen om in de voetsporen van Adidas te treden omdat het is weggelopen met een van de weinige sectoren van de sportkledingmarkt die snel groeit: lifestyle running. Adidas cre?erde in feite de categorie in 2015 toen het zijn UltraBoost-schoenenlijn uitbracht, die werd gebouwd op het Boost-platform dat het twee jaar eerder had ontwikkeld. De schoenen waren stijlvol, comfortabel en als niets anders op de markt. Ze vingen als een lopend vuurtje in sneakerfan cirkels, en aangezien Nike Air Max 90 Mens die populariteit werd gecombineerd met een relatief beperkt aanbod, begonnen ze relatief zeldzaam.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users